Може да направите бисквитите веган, като смените млякото с растителна версия

Периодът на ранна пролет е любим за приготвяне на всякакви видове бисквити. Слагат се в буркани, за да се съхраняват и всеки ден намаляват по малко, докато не стане време за нова порция.  

Как да си приготвим бързи бейгъли с котидж и сусам

Фурната се загрява на 180 градуса. Тавичка се застила с хартия за печене. В дълбока купа се слагат всички съставки заедно (фъстъчено масло,  брашно, кафява захар, прясно мляко, сода бикарбонат) се разбърква. Най-лесно е да се започне с шпатула и когато стане много трудном премествате сместа на плота и разбърквате с ръце. Може да направите бисквитите веган, като смените млякото с растителна версия, както и да ги направите безглутенови, като смените брашното с безглутеново, катонапример оризово.

Повече за рецептата гледайте във видеото.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase