"Брейн Сторм Консулт" получи престижна награда за финансово-счетоводен софтуер

"Брейн Сторм Консулт", с генерален мениджър д-р Камелия Терзийска, бе отличена с престижен приз по време на Вторите годишни награди „Бранд на България“. Тържествената церемония, организирана от автора и водещ Мария Василева по Тв1, се проведе в "Интер Експо Център" преди дни. Събитието има за цел да отдаде заслужено внимание и признание към брандове от цялата страна с различна сфера на дейност и техния значителен принос за развитието на българската икономика.

"Брейн Сторм Консулт" бе отличена в категорията „Иновации и развитие на софтуерен счетоводен продукт“ за проекта - бизнес софтуер "Мираж SQL", обогатен с първия по рода си дигитален модул с интегриран изкуствен интелект. Той осигурява цялостна автоматизация и надеждна информация за управление на финансите на всяка фирма. Призът бе приет от изпълнителния директор на компанията Анатоли Петков, който изрази благодарността си за признанието от името на компанията.

"Нашата постоянна мисия е да създаваме иновативни решения, които не само облекчават, но и променят начина, по който бизнесът се управлява. Всички признания, включително и тази награда "Бранд на България", ни мотивират да продължим да изграждаме високи стандарти на качество и иновации във всяко едно отношение на нашата дейност", сподели след церемонията генералният мениджър на "Брейн Сторм Консулт" д-р Камелия Терзийска. Тя е носителка още на Международно отличие във Виена за създаването на дигиталния модул с изкуствен интелект към софтуер “Мираж SQL”, отличена е три пъти с наградата „Бизнес дама на годината“, притежател е на статуетка в категория “Финанси и счетоводство” от международна конференцията Business Lady International Awards - 2024, както и редица други награди. Нейният впечатляващ професионален път включва над 35 години опит във финансово-счетоводната сфера. Тя е ментор и преподавател в три университета по седем икономически дисциплини.

Д-р Камелия Терзийска е бизнес дама с неизчерпаема сила и енергия, преминала през управлението на стотици бизнеси. Хиляди предприемачи и мениджъри в страната се доверяват на нейния богат опит и знания, за да изградят своя успешен бизнес.

Д-р Камелия Терзийска присъства на събитието в качеството си на зам.-председател на комисията по награждаването и взе участие допълнително в дискусионния панел “Бъдещето пред Брандовете на България и устойчивото бизнес развитие”. Участниците в дискусията анализираха текущите тенденции и предизвикателства пред бизнеса в контекста на дигиталната трансформация, изкуствения интелект и глобалните партньорства.

Специалните статуетки във формата на лъв, олицетворяващ просперитета на България, бяха връчени на 20 български бранда, които се отличават с иновации, устойчиви бизнес модели и социална отговорност. Д-р Терзийска връчи награда на бранда „Исторически парк“, който е първия по рода си културно-исторически и развлекателно-образователен парк в България. „Изключително съм щастлива да дам тази награда на хората, които са съвременни опълченци и въпреки всички трудности, успяха да изградят този комплекс и да докажат, че няма невъзможни неща“, сподели още д-р Терзийска.

За настроението на гостите се погрижи певецът Искрен Пецов, чийто музикален репертоар добави неповторима емоционална нотка към събитието. „Тези Втори годишни национални награди Бранд на България“ са от изключително значение за цялостната микроикономическа сцена на страната. Голяма част от икономическата стабилност на страната и промяната на цялостната предприемаческа среда зависи както от големите брандове, така и от малките български компании", заяви той.

„Моята мисия е да давам гласност на успешни брандове в България и като представител на медия с фокус върху свободната журналистика в страната, да търся отговори и решения от съответните държавни институции в полза на българския бизнес“, сподели водещата Мария Василева в края на церемонията по награждаването.