Партньор на актьора ще бъде Дженифър Лорънс

Един от най-успешните тандеми в киното Мартин Скорсезе и Леонадро ди Каприо отново се завръщат с нов филм. Лентата разказва за живота на легендарния Франк Синатра, а ди Каприо ще се въплати в образа на големия американски актьор и певец.

Мартин Скорсезе - легендарният гений на Холивуд (ГАЛЕРИЯ)

Към носителя на "Оскар" за филма "Завръщането" се присъединява и отличената за главна женска роля във филма "Наръчник на опимиста" Дженифър Лорънс ("Игрите на глада"). Тя влиза в образа на друга любимка на кино феновете акрисата Ава Гарднър, която е втората съпруга на Франк Синатра.

„Убийците на цветната луна”: Великият Мартин Скорсезе с разказ за заснемането на филма

След като получи 10 номинации за "Оскар" за исторически епос „Killers of the Flower Moon“, 81-годишният режисьор е начертал следващите си няколко проекта. Източници казват, че той планира да заснеме два филма: първият за Исус Христос, а вторият за Франк Синатра. 

Мартин Скорсезе ще прави филм за Исус Христос 

Проектът "Синатра" също може да срещне някои пречки. Дъщерята на легендарния певец Тина Синатра управлява наследството на баща си и все още не е дала своята благословия за филма. Точно Гарднър разбива брака на певеца с Нанси Барбато, която е майка на Тина.

Въпреки това Скорсезе вече е заел със задачата да създаде новата си лента.

Снимка: Getty Images

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase

 
Източник: Variety