Той обхваща районите "Банкя", "Връбница", "Илинден", "Красна поляна", "Люлин", "Надежда", "Нови Искър" и "Овча купел"

Областният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, Йорданка Фандъкова и кандидати за народни представители регистрираха листата на ГЕРБ в 25 РИК – Район "Красна поляна". Водач на листата в 25 МИР е лидерът на партията Бойко Борисов. Бившият столичен кмет е втора.

"Посланията, с които влизаме и които излъчваме, са стабилна България в сигурна Европа", каза Фандъкова и добави, че страната ни има нужда от развитие във всички сектори. Бившият кмет на София е категоричен, че "след три години популизъм и лутане е време за прагматизъм и работа".

ГЕРБ: Подкрепяме изграждането на държавна национална детска болница като проект със стратегическо значение

25 МИР-София обхваща районите "Банкя", "Връбница", "Илинден", "Красна поляна", "Люлин", "Надежда", "Нови Искър" и "Овча купел". 

Водач на листата в 24 МИР–София, Район "Сердика", е Рая Назарян. "Току-що регистрирахме листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 24 МИР. Съставът на нашата листата е балансиран между политици с опит и експерти във всяка една от областите. Намерили сме баланс и между по-младите кадри и по-опитните", каза тя, като уточни, че са заложили и на баланса в съотношението мъже и жени в листата.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase