Момиченцето на жертвата е настанено при баба си

Продължава разследването на убийството на жена в Бургас. Полицията подозира, че мъж е убил майката на 4-годишно дете, с която живеели на семейни начала. Тялото на жертвата е открито вчера следобед в парк в града от деца. По информация на NOVA между двамата е възникнал скандал. 

Жена беше убита пред детето си в Бургас (СНИМКИ)

Случаен гражданин намира самотното дете на жертвата в парка и сигнализира на спешния телефон. Две минути по-късно друг се обажда за открито безжизнено тяло на жена. По-късно е подаден трети сигнал за мъж, скочил от 12-ия етаж на жилищен блок, в непосредствена близост до мястото, където е извършено убийството.


В момента детето е настанено при своята баба – майката на убитата жена, обясниха от полицията. Мъжът, с когото жертвата е живеела, не е биологичен баща на момиченцето. Социалните работници ще предприемат действия за бъдещето на детето и с него ще работи психолог.

По неофициална информация скандалите между двамата са били чести. Твърди се, че в полицията има подаван сигнал от мъжа срещу жената за проявена от нея агресия.

Повече по темата вижте във видеото.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase