Защо беше проявена агресия?

Рут Колева е била нападната и набита в София снощи, твърди самата тя. 

Певицата отишла да си вземе колата от наказателен паркинг. Там става свидетел как мъж и жена спорят със служителите на Центъра за градска мобилност.

„Мъжът започна на английски да обижда България”, разказва Рут Колева. „След малко го помолих да не генерализира. При което неговата съпруга, която се оказа служител на Външно министерство, се обърна и ми каза: „Ей, наркоманке, млъквай. Не говори със съпруга ми. Ти си облечена за 5 лева от втората употреба, а моят часовник струва 30 000 лева”. Такива неща започна да ми говори”, разказва Рут Колева.

Двойката си взела автомобила. А докато излизали, Рут Колева решила да ги снима. Извадила си телефона, започнала да снима. Кадри вижте тук: 

„Тя слезе от колата и със спринт дойде да ме бие, с юмруци и с ритници”, разказва Рут Колева.  

От полицията после разбрала, че нападателката ѝ е служител на МВнР. 

КОЛКО Е ПОСТРАДАЛА ПЕВИЦАТА - ВИЖТЕ ТУК

По темата

Оказва се, че това е Деница Михайлова. Пред NOVA тя се защити и каза, че думите на Рут Колева са „лъжи и долни инсинуации”.

Говорех си със съпруга ми на опашката. Тя нарече съпруга ми: „Шибан сириец! Отиди си там откъдето си дошъл”. Започна да ме обижда, да ме нарича проститутка, че ще ме оправи тя”, разказа Деница Михайлова. Тя заяви, че не знае откъде са синините на певицата. 

Разказът ѝ продължава с това, че тя и съпругът ѝ си тръгнали, но все пак решила да се върне, за да накара Рут Колева да изтрие снимките от телефона си.

Тя започна да ме драска. Нападна и съпруга ми в лицето, очилата му паднаха на земята”, заявява Деница Михайлова. 

Ето и поста на Рут Колева във Facebook:

"Изродщина по ориенталски (или как един спокоен ден се превърна в кошмар). Случвало ли ви се е да ви дигнат автомобила? Ами, не е приятно? Разбира се, това е нищо в сравнение с това, което ще ви разкажа сега. Седя на опашка на наказателния паркинг в "Подуене" и чинно чакам да си платя глобичката и да си взема количката. По традиция пред мен има поне 6-7 човека, които чакат за същото, с разликата, че наедно от гишетата се развива скандал между служители и една госпожа. Госпожата грубо отказва да си плати глобата и тя и мъжът ѝ (арабин) започват да обясняват на английски колко ужасна е България, българите какви сме измамници и прочее. След няколко минути сипане на обиди, аз не се сдържах и помолих учтиво господина да не генерализира българите и да спре да обижда. В тоя китен момент, жената започва да ме обижда с епитети като "Наркоманка", "Ти ще видиш", "Облечена си от втората употреба"(??!? След което ми показа часовника си и каза, че бил

струвал 30 бона) и прочее. На излизане аз тръгнах да снимам това симпатично семейство, ако не друго - то за спомен. А и защото имам право. Разбира се последвалото минава границите на всякакви общоприети норми - ЖЕНАТА СЛИЗА ОТ АВТОМОБИЛА И МЕ НАПАДА! С ЮМРУЦИ (шутове, скубане и тн). Пред свидетели. Аз в шок, звъня в полицията, която идва и не прави нищо (докато жената с Мерцедеса започва да лъже и да обяснява как съм я наричала "курва" и как щяло да ми се стъжни). Да споменавам ли, че това се случва пред охранителните камери? С цялата си наглост, тея двамата започват да обясняват на полицията как въпросният арабин (Адил Саид Ахмед ал Шанфари, а биячката е жена му - Деница) бил инвестирал 100 милиона в България, все едно това им дава право да бият хората... Трагедия. Сега съм в 5-о районно, насинена... Чакам да си подам жалбата и да видим дали в тая държава има капка справедливост". 

Към 13:30 часа Рут публикува нов статус, в който съобщава, че полицията е получила записа от охранителната камера на Центъра за градска мобилност! "Записът е с добра картина и ясно се вижда нападението! Чакаме прокуратурата да си свърши работата!", пише Рут. 

Припомняме, че името на Деница Михайлова се появи в медийното пространство малко след скандала с "калинките" във властта. През 2012 г. Калина Илиева е уволнена от поста си директор на Държавен фонд "Земеделие" и получава три години условна присъда, защото използвала фалшива диплома за висше образование, когато я назначавали.

Две години по-късно гръмна и скандалът с Деница, която след като била назначена за секретарка на тогавашния зам.-външен министър Радион Попов, поискала да бъде прехвърлена като консул в Лисабон. Скандалът се развихри с голяма сила и породи съмнения относно нейното назначение, както и дали има подходящо образование за заеманата от нея длъжност.