Екип на „На кафе” разговаря със Зуека преди преобразяването му в шоуто „Като две капки вода” тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Неподражаемите водещи на шоуто „Като две капки вода“ Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков след броени часове ще бъдат Катя и Здравко от дует „Ритон“. По този начин на сцената на най-забавното шоу за звездни преобразявания тази вечер от 20.00 ч. по Нова двамата ще сбъднат желанието на феновете си да изпълнят хит на култовия дует. 

Изненадата днес е кой от двамата ще се престраши да изиграе една от най-сексапилните дами на българската естрада. Пред екип на „На кафе” Зуека не пожела да издаде кой от двамата ще е Катя и кой Здравко.

„Подготвил съм се и за двамата. За Здравко подбирам богата палитра от движения. За Катя вече ходих при двама лекари за евентуални импланти”, пошегува се Зуека. Той увери, че зрителите могат да очакват изненада.
 
„Миналата година шоуто спечели толкова много зрители заради приятелската атмосфера. Тази година още от първото шоу участниците заявиха тази атмосфера. Тук главното е да се забавляваме, а второто е всеки да вникне в основните характеристики на звездата, която имитира”, коментира Зуека. 
 
Вижте във видеото тук какво засне екипът на „На кафе” зад сцените на шоуто и не пропускайте „Като две капки вода“ тази вечер от 20.00 ч. по Нова