Актьорът разказа вълненията си в шоуто за звездни преобразявания във „Всяка неделя”

„Предизвикателство и магия” – така определи участието си в шоуто за звездни превъплъщения „Като две капки вода” Къци Вапцаров при гостуването си в предаването „Всяка неделя”. „Това шоу действа пристрастяващо. С нетърпение чакам всяка нова задача”, добави известният телевизионен водещ и актьор.

Къци разказа как се подготвя за своите преобразявания. През седмицата, която има за подготовка, той слуша около 400 пъти песента, която трябва да изпълни в „Като две капки вода”. Първо улавя тембъра на певеца, а след това разучава в детайли жестовете му.

Главното е да се улови „характера на изпълнителя” и „да се предаде чувството”, категоричен е Къци. Той сподели, че се е чул с Васил Найденов и двамата са говорили половин час по повод неговото превъплъщение в естрадния певец.

„Изключително много ценя перфекционизма на Лили Иванова”, заяви Къци за своето изпълнение като иконата на българската естрада в последния епизод на „Като две капки вода”, което го изкачи на челно място във временното класиране.  

Синът на актьора е много радостен, че жребият е определил баща му да се превъплъти в неговия идол Джейсън Деруло в следващия епизод на „Като две капки вода”. Къци пък си мечтае да изпълни някое парче на Фил Колинс, „Скорпиънс” или „Бийтълс”.

Какво още сподели Къци Вапцаров за предизвикателството „Като две капки вода”, вижте във видеото.

И не пропускайте да видите как ще се справи той като Джейсън Деруло в понеделник от 20.00 ч. по Нова.