Журналистите Люба Кулезич и Константин Каменаров продължават своята игра следващия петък от 20.00 ч. по Нова

Три двойки професионалисти се изправиха пред трудните въпроси в единадесетия епизод от „Стани богат” в името на благотворителната инициатива на Нова – Промяната.

Своите роли във филма „Стани богат” довършиха две от младите надежди на българското кино и театър -  Бойко Кръстанов и Явор Бахаров. Двамата актьори бяха провокирани от въпросите на играта и на водещия Ники Кънчев да споделят своето мнение по актуални обществени и политически проблеми. Бойко Кръстанов сподели, че е особено активен и се е прибирал дори от морето, за да упражни правото си на глас в избори. Неговият приятел Явор Бахаров също не му отстъпва, макар да не е правил такива жертви. Провокирани от въпрос, свързан с наркотрафика в Латинска Америка, двамата обявиха, че подкрепят легализирането на марихуаната. Актьорите с лекота отговориха на трудни въпроси в сферата на историята и географията и стигнаха до питане за сумата от 10 000 лева, свързано със съдебните процеси срещу някои от най-известните диктатори на 20 век. Тук те не бяха уверени в своя отговор и предпочетоха да напуснат играта с 5 000 лева, които да допринесат за благотворителната кауза на Нова - Промяната.

След тях на стола на богатството седнаха „две красиви лица в една красива игра”, както определи Ники Кънчев следващите си гости - моделите Мариан Кюрпанов и Кристина Милева. Двамата доказаха, че красотата не изключва ума, отговаряйки на заплетени въпроси за краля на попмузиката Майкъл Джексън, екзотичната кулинария,  японския бизнес етикет и българската география. За съжаление, на прага да спечелят сигурната сума от 3 000 лева, те бяха подведени от своя жокер „Обади се на приятел” и напуснаха шоуто с 500 лева.

Каква е ролята и мисията на телевизията – повече да възпитава или повече да забавлява? Този дебат Ники Кънчев поде със следващите играчи – телевизионерите Люба Кулезич и Константин Каменаров. Двамата журналисти дадоха своя отговор с играта си, която беше хем забавна, хем образователна. Двамата с лекота стигнаха до въпрос за 10 000 лева, но за съжаление нямаше време, за да го отворят.

Продължението на тяхната играта ще видим следващия петък, 2 май, когато епизодът на „Стани богат” ще започне в 20.00 ч. по Нова.