Не пропускайте „Стани богат” и следващия петък, 9 май, от 21.00 ч. по Нова

Три двойки седнаха на стола на богатството в „Стани богат” по Нова тази седмица - Люба Кулезич и Константин Каменаров, Иван Гарелов и Стоян Тонев, Ваня Щерева и Богдан Русев. В Сезона на професионалистите те играха в името на благородна кауза – най-новата благотворителна инициатива на Нова - Промяната, за която допринесоха общо със 6 000 лева.

Първи, за да довършат своята игра, на стола на богатството седнаха журналистите Люба Кулезич и Константин Каменаров и откриха епизода с въпрос за 10 000 лева, на който отговориха с лекота. Двамата обаче доказаха, че „Стани богат” наистина води до пристрастяване. Те предпочетоха да маркират отговор на въпрос за 15 000 лева, свързан с живота на наркобарона Пабло Ескобар, разчитайки само на логиката и интуицията си. За съжаление, отговорът беше грешен.Така Люба Кулезич и Константин Каменаров  напуснаха „Стани богат” със сумата от 3 000 лева.

Пред въпросите на „Стани богат” се изправи още една двойка доказани профионалисти в своите области - журналистът и телевизионен водещ Иван Гарелов и бившият шеф на Военно-медицинската академия генерал Стоян Тонев. Двамата са свързани от дългогодишно приятелство, което пролича в тяхната игра. Те показаха обширни знания в различни области и стигнаха до въпрос за 10 000 лева, свързан с историята на зимните олимпийски игри, но тук бяха подведени от публиката, до която се допитаха, и паднаха на първа сигурна сума от 3 000 лева.

След тях на стола на богатството седнаха „хората на словото”, изявяващи се и в много други поприща - писателите Ваня Щерева и Богдан Русев. Играта им продължава и следващата седмица, когато артистичният тандем ще отговаря на въпрос за 10 000 лева. Не пропускайте „Стани богат” в петък, 9 май, от 21.00 ч. по Нова.