Режисьорите Теди Москов и Стоян Радев стигнаха до въпрос за 15 000 лева

Три звездни двойки седнаха на стола на богатството в „Стани богат” по Нова тази седмица - Ваня Щерева и Богдан Русев, д-р Станка Маркова и д-р Румен Бостанджиев, Теди Москов и Стоян Радев. В Сезона на професионалистите те играха в името на благородна кауза – най-новата благотворителна инициатива на Нова - Промяната, за която допринесоха общо с 16  000 лева.

Първи срещу Ники Кънчев местата си отново заеха писателите Ваня Щерева и Богдан Русев, които продължиха играта си от миналата седмица. Те стигнаха до въпрос за 10 000 лева, свързан с материала, от който е направена най-продаваната футболна обувка на всички времена, но посочиха грешен отговор. С играта си писателският тандем добави сумата от 3000 лева в подкрепа на благородната кауза.

Вторият тандем в „Стани богат” бяха сексолозите д-р Станка Маркова и д-р Румен Бостанджиев, които играха със заразителна непринуденост и чувство за хумор. Сред предизвикателствата за тях бяха въпроси за Тодор Колев, за въглеродния оксид и за трите актриси във филма „Вики, Кристина, Барселона”. Въпрос за 5000 лева за петия брак на Йошка Фишер обаче спря играта им, като тандемът спечели сумата от 3000 лева.

След тях на стола на богатството седнаха режисьорите Теди Москов и Стоян Радев, които с лекота отговаряха на въпроси за слуховия апарат на Фидел Кастро, за малкото фламинго, както и за спускаемия апарат Восток-1, с който Юрий Гагарин прави първия полет в космоса. С уверените си отговори режисьорският тандем стигна до въпрос за 15 000 лева, свързан с изборите през 1927 в Либерия. Теди Москов и Стоян Радев обаче подходиха разумно и спряха играта си, като по този начин допринесоха с 10 000 лева за благотворителна инициатива Промяната.

Не пропускайте „Стани богат” и следващия петък, 16 май, от 21.00 ч. по Нова, а епизода от тази седмица можете да гледате в NovaPlay.