Ани Цолова и Мира Иванова, Андрей и Стела Райчеви, DJ Ясен Петров и DJ Стивън на стола на богатството тази вечер по Нова

Професионалисти х 3 ще видят зрителите в епизода на „Стани богат” по Нова тази вечер, когато социологическите данни ще са еднозначни: с най-голям шанс за победа ще бъдат журналистите, диджеите и семейните тандеми.

Първи това ще докажат баща и дъщеря – Андрей и Стела Райчеви. С доказана стратегия при разплитането на асоциативни и логически загадки двамата ще демонстрират как протичат споровете между тях в търсене на верния отговор. Какви обаче са те извън играта? Защо Стела напуска училище, когато е само на 16 години и как реагират нейните родители? Зрителите ще разберат и какво изпитва Анрей Райчев, когато разбира, че дъщеря му е кръстила сина си на него. Социологията също няма да бъде пропусната – бизнес за милиони ли са социологическите проучвания, какво ще се случи на предстоящите Евроизбори и докъде трябва да се простира вярата в тази наука?

След тях в студиото ще влезе истински водещ тандем – нежната половинка на „Здравей, България” Ани Цолова и лицето на „Събуди се” Мирослава Иванова. Две дами, които имат сериозен опит в задаването на въпроси, но дали са също толкова добри в даването на отговори? Възможно ли е да съхраниш себе си като безпристрастен журналист, да отстояваш принципите си и да отсяваш важното от маловажното? 

На финала на „Стани богат” диджеите влизат в играта, миксирайки подозрително богати знания с неподозирано интересни истории – създателите на клубната сцена у нас DJ Ясен Петров и DJ Стивън ще се изправят пред Ники Кънчев, за да спретнат истинско парти. Двамата ще се върнат назад към годините, когато за първи път се пробват да пускат музика. Резултатите са фрапиращи – Стивън си навлича вниманието на полицейска патрулка, а Ясен постига своеобразен рекорд – изпразва претъпкано заведение за три минути. 

Не пропускайте „Стани богат” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.