Играта на DJ Ясен Петров и DJ Стивън продължава следващия петък по Нова

Три звездни двойки седнаха на стола на богатството в „Стани богат” по Нова тази седмица - баща и дъщеря Андрей и Стела Райчеви, водещите Ани Цолова и Мирослава Иванова, DJ Ясен Петров и DJ Стивън. В Сезона на професионалистите те играха в името на благородна кауза – най-новата благотворителна инициатива на Нова - Промяната, за която допринесоха общо с 8 000 лева.

Първи срещу водещия Ники Кънчев местата си заеха Андрей и Стела Райчеви, които с играта си демонстрираха как протичат споровете между тях в търсене на верния отговор. Двамата отговориха с лекота на въпроси, свързани с банката на Ватикана и световното футболно първенство в Бразилия. Въпрос за униформите на френските моряци обаче спря играта им, като двамата добавиха сумата от 3000 лева в подкрепа на благородната кауза.

Вторият тандем в „Стани богат” бяха водещата на „Здравей, България” Ани Цолова и лицето на „Събуди се” Мирослава Иванова. Двете дами, които имат сериозен опит в задаването на въпроси, се справиха отлично с въпроси за изказване на Чърчил за демокрацията, за отглеждането на лавандула в България, като умело посочиха и връзката между празника Еньовден и българския превод на Шекспировата комедия „Сън в лятна нощ”. При въпроса за 10 000 лева за сценария на филма „Терминаторът”, продаден само за 1 долар, те подходиха разумно и спряха играта си. По този начин Ани Цолова и Мирослава Иванова допринесоха с 5 000 лева за благотворителна инициатива Промяната.

След тях  партито в „Стани богат” откриха създателите на клубната сцена у нас DJ Ясен Петров и DJ Стивън. Партито обаче продължава следващия петък, когато двамата диджеи ще отговарят на въпрос за 1 500 лева.

Не пропускайте „Стани богат” на 23 май от 21.00 ч. по Нова, а епизода от тази седмица гледайте в NovaPlay.