Не пропускайте „Стани богат” и следващия петък, 30 май, от 21.00 ч. по Нова

Изключително оспорвана игра видяха зрителите на Нова в петнадесетия епизод от Сезона на професионалистите в  „Стани богат”. На стола на богатството седнаха три звездни двойки- DJ Ясен Петров и DJ Стивън, футболните стратези Валентин Михов и Стефан Орманджиев и радио журналистите Евелина Павлова и Константин Вълков. Със своите знания и желязна логика в играта те допринесоха за най-новата благотворителна инициатива на Нова - Промяната, сумата от 8 000 лева.

Първи срещу водещия Ники Кънчев местата си заеха DJ Ясен Петров и DJ Стивън, за да продължат своята игра и да отговорят на въпрос за 1500 лева. Двамата диджеи изненадаха водещия с разностранните си познания в области като кино, история, футбол и дори енергоносители. Ники Кънчев заподозря, че умишлено са го заблудили, че не са достатъчно умни, а те пък се усъмниха, че водещият на „Стани богат” ги манипулира. Двамата диджеи с изненадваща лекота стигнаха до въпрос за 20 000 лева – постижение, което не успя да направи нито една от другите двойки през този сезон на шоуто. Но понеже DJ Ясен Петров и DJ Стивън не знаеха какъв е предметът на дейност на една от най-старите японски фирми – Конго Ко Мико, те решиха да се откажат и по този начин допринесоха към благотворителна инициатива на Нова Промяната сумата от 15 000 лева.

Втората двойка, която седна на стола на богатството, бяха футболните стратези Валентин Михов и Стефан Орманджиев. Те играха с желязна логика и достоверен усет, демонстрирайки завидни познания в най-различни области. Ники Кънчев припомни на Валентин Михов предишното му участие в „Стани богат”, когато той се отказа на въпрос за 50 000 лева, понеже се съмняваше в отговора, който е избрал, но впоследствие той се оказа верен. И този път Валентин Михов и Стефан Орманджиев демонстрираха спокойна и балансирана игра. Двамата предпочетоха да се откажат, след като спечелиха 10 000 лева, тъй като не знаеха кой е писателя, който е бил едновременно и архитект, построил банята в своя роден град.

След тях  топката в „Стани богат” поеха радио журналистите Евелина Павлова и Константин Вълков. Те ще продължат своята игра следващия петък, когато ще отговарят на въпрос за 2 000 лева.

Не пропускайте „Стани богат” на 30 май от 21.00 ч. по Нова.