Нети, Къци, Неве и Стефания са финалистите в шоуто, очаквайте финала следващия понеделник по Нова

Нети, Къци Вапцаров, Неве и Стефания Колева са четиримата финалисти, които ще се борят за голямата награда в шоуто за преобразявания „Като две капки вода“ по Нова. 

Четиримата ще се преобразят за последен път на сцената следващия понеделник, когато Нети ще бъде Сара Брайтмaн, Къци ще бъде Тодор Колев, Неве ще бъде Александра Бърк, а Стефания ще влезе в образа на Ицо Хазарта. За останалите четирима участници също няма да има почивка. Журито отреди Мая Бежанска и Деян Донков да се преобразят като дует „Каризма”, а Иво Танев и Павел Владимиров ще се представят като Елтън Джон и Джордж Майкъл. 

Невероятното превъплъщение в Чарли Чаплин осигури първото място на Мая в епизода в понеделник. Зрителите отново успяха да обърнат класирането и за победител на вечерта беше обявена Мая, въпреки че Иво получи 10 точки от журито. В лайв номер 12 специален гост беше победителката от втория сезон на X Factor Жана Бергендорф, която плени публиката с превъплъщението си в поп сензацията Кейти Пери. 

Кой от четиримата финалисти в шоуто ще грабне голямата награда нов автомобил? Очаквайте Големия финал на „Като две капки вода“ следващия понеделник, 9 юни, от 20.00 ч. по Нова.