Как ще продължи историята на Ники и Калина, ще разберем в Big Brother All Stars този петък от 20.00 ч. по Нова

Седмица преди финала на Big Brother All Stars страстите в Къщата се нажежават. Между Ники Китаеца и Калина съвсем явно прехвърчат искри, а техните отношения са главна тема сред останалите Съквартиранти. Калина ясно заяви, че едно телевизионно шоу не е място за флирт, но добави и репликата: „Ако не си обвързан, можеха да станат много неща”. Междувременно Катето Евро проведе сериозен разговор с Ники за неговото поведение и отново наблегна на факта, че той е обвързан. Поведението на Калина стана повод за закачки от страна на другите Съквартиранти. Но шеговитото изпълнение на народната песен „Назад, моме Калино” разстрои младата писателка и тя се усамоти в спалнята, където се разплака.

Зрителите станаха свидетели и на изненадващото сдобряване между Тодор Славков и Катето Евро. След като актрисата многократно отхвърля извиненията на Тошко и дори заяви, че той не съществува за нея, днес именно тя стана инициатор на помирението. През последните дни внукът на Тато беше в своеобразна самоизолация.  Вечерта Катето наблюдаваше как Тошко обикаля около масата като отритнато пале и  явно майчинския ѝ инстинкт се събуди. Въпреки че се беше зарекла повече да не готви за него, Катето прояви загриженост и го попита дали иска да яде. Тодор Славков промълви през сълзи: „Извинявай, Кате, обещавам, че няма да се повтори", а Евро му отвърна с прегръдка.

Градусът на настроенията ще продължи да се покачва и в епизода на Big Brother All Stars този петък от 20.00 ч. по Нова. А отношенията между Ники Китаеца и Калина ще бъдат една от основните теми в „Голямата уста” от 22.00 ч. Феновете на шоуто могат да зададат своите въпроси към Ники Китаеца тук,  а Венета Райкова ще му зададе на живо 10 от най-интересни въпроси утре вечер по време на шоуто.