Гледайте романтичната комедия „Истина ли е…” днес от 14.10 ч. по Нова

Рийз Уидърспун става призрак и преследва Марк Ръфало в романтичната комедия „Истина ли е…” днес от 14.10 ч. по Нова. Историята на филма е базирана на известния роман „Ами ако това беше истина...“  на френския писател Марк Леви, вдъхновена е от комедията „Призрак” с Патрик Суейзи и Деми Мур, а инициативата за филмирането ѝ принадлежи на Стивън Спилбърг, който купува правата за екранизация на книгата.

Елизабет Мастерсън (Уидърспун) е абсолютно отдадена на работата си като лекар и е прекалено заета за нещо друго в живота си. Една нощ, след ужасна катастрофа, тя се оказва между рая и земята. Елизабет не разбира, че е мъртва и си мисли, че нищо особено не се е случило, докато не среща Дейвид Абът (Ръфало) - самотен архитект, който наема нейния стар апартамент. Дейвид мисли, че полудява, защото вижда духа й и се опитва по всякакъв начин да се освободи от нея. Но Елизабет просто не иска да си отиде.

Как ще завърши историята на Елизабет и Дейвид, ще разберем в романтичната комедия „Истина ли е…”  днес от 14.10 ч. по Нова.