Не пропускайте развръзката във финалния епизод на хитовата поредица тази вечер от 22.30 ч. по Нова

„Когато поемеш пътя на отмъщението, изкопай два гроба”. Дали тази мисъл на Конфуций ще се окаже вярна ще разберем във финалния епизод на хитовата поредица „Отмъщението” тази вечер от 22.30 ч. по Нова.

Аманда Кларк не успя да докаже своята невинност и остана в затвора, докато Виктория Грейсън се наслаждава на нещастието на своята съперница, след инсценировката на смъртта ѝ. Аманда обаче не се примирява с положението си. След като успява да осъществи своя план и избягва от затвора, младата жена се впуска в преследване на Виктория. Двете се изправят една срещу друга, но тази среща се оказва фатална за Аманда, която е простреляна от Виктория. Госпожа Грейсън обаче няма време да се наслади на агонията на Аманда, тъй като е убита от Дейвид Кларк, който става свидетел на разпрата между двете жени. Бащата на Аманда не се страхува от последствията на действията си, тъй като знае, че умира от рак. За Дейвид обаче е важно да спаси своята дъщеря…

Дали Аманда ще оживее? И кой ще оцелее след „Отмъщението”? Не пропускайте развръзката във финалния епизод на хитовата поредица тази вечер от 22.30 ч. по Нова.