Не пропускайте специалните епизоди на Национална лотария в събота от 19.30 ч. по Нова

Докато телевизионните игри на Национална лотария са в лятна почивка, екипът на предаването неуморно посещава големите късметлии в цялата страна, за да покаже какво правят те със страхотните си печалби. Поредната спирка на обиколката беше град Петрич, където Ружка Савова и нейният съпруг карат чисто новата си френска кола, спечелена от телевизионната игра „На крачка от късмета” на 21 февруари 2015 г. 

Шанс да спечелят чисто нов автомобил семейство Савови получават още миналата година. Тогава за участие в играта е изтеглен съпругът на Ружка, но не успява да си тръгне с френското бижу. Очевидно обаче съдбата е решила да даде втори шанс на семейство Савови и е предопределила един автомобил за тях, тъй като Ружка също е изтеглена за участие в телевизионната игра „На крачка от късмета”. Сега и двамата са много доволни, защото след второто си участие в предаването, си тръгват със страхотна и чисто нова кола. 

„Великолепно е чувството да караш нов автомобил“, сподели съпругът на Ружка. Щастливото семейство е много доволно от колата. Освен за работа, използват я и за много разходки, екскурзии и почивки. „Пожелавам на всеки да има късмета и щастието да участва и да спечели” бяха финалните думи на 29-годишната Ружка.

Новият сезон на предаването Национална лотария започва през есента. Вие също имате шанс да запишете името си в дългия списък от късметлии спечелили от телевизионните игри на най-щедрото предаване в България.  Регистрирайте сега поне 1 билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри“ и ще участвате в следващите 4 последователни жребия за „Телевизионните игри Национална лотария“.

До започването на новия сезон не пропускайте как се промени живота на спечелилите участници в специалните епизоди на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.