Гледайте специалните епизоди на Национална лотария в събота от 19.30 ч. по Нова

По време на своята обиколка водещият на Национална лотария Захари Бахаров посети семейство Сидерови от град София, които преди време спечелиха 100 000 лева от билета „Златната 7“.

„В момента, в който спечелих тези 100 000 лева разбрах, че семейството ми ще има едно допълнително спокойствие и една сигурност, че ще можем да осъществим нашите планове и мечти в едно по-близко бъдеще", сподели Атанас Сидеров.

Семейство Сидерови все още кроят планове какво ще направят с голямата си печалба. С част от парите са предвидили да осъществят поне две почивки това лято - една семейна в Гърция и една романтична почивка в Италия. Основната част от печалба Атанас и неговата съпруга планират да заделят за образованието на своите три деца.

„Като малък винаги съм си мечтал да намеря закопано злато и мисля, че тази ми мечта се сбъдна. Пожелавам на останалите участници в Национална лотария да вярват в късмета си, защото когато вярваш в него, той винаги ще те намери. “, споделя Атанас.

Новият сезон на предаването Национална лотария започва през есента. Вие също имате шанс да запишете името си в дългия списък от късметлии спечелили от телевизионните игри на най-щедрото предаване в България.  Регистрирайте сега поне 1 билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри“ и ще участвате в следващите 4 последователни жребия за „Телевизионните игри Национална лотария“.

До започването на новия сезон не пропускайте как се промени живота на спечелилите участници в специалните епизоди на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.