Гледайте специалните епизоди на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова

Обиколката на Национална лотария сред късметлиите, спечелили в предаването, продължава, a поредният щастливец, който сподели пред камерите как се е променил живота му, е Александър Димитров от град София.

На 13 юни 2015 година Александър участва в телевизионната игра „МЕГА ДЖАКПОТ“ и спечели 20 000 лева. Той и семейството му въобще не са губили време и вече са планирали как ще използват спечелените пари. С една част от печалбата семейство мисли да отиде на заслужена почивка на морето, където да се поглезят с бързо изкараните си пари. Друга част са заделили за строежа на новата им къща. 

„Чувството да спечелиш 20 000 лева за няколко минути е страхотно “, сподели Сашо. Част от парите семейството ще дари за благотворителност. Според тях е задължително да се помага и на други хора, когато човек спечели голяма сума толкова лесно.

Новият сезон на предаването Национална лотария започва през есента. Вие също имате шанс да запишете името си в дългия списък от късметлии спечелили от телевизионните игри на най-щедрото предаване в България.  Регистрирайте сега поне 1 билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри“ и ще участвате в следващите 4 последователни жребия за „Телевизионните игри Национална лотария“.

До започването на новия сезон не пропускайте как се промени живота на спечелилите участници в специалните епизоди на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.