Менюто в кулинарното предаване от 11.30 ч. по Нова

В петък в предаването „Бон Апети” на Нова кулинарите Лора и Стоян ще предложат на зрителите още няколко летни рецепти, които могат да бъдат приготвени на открито сред природата. Двамата ще изненадат гастрономите с рецепта за екзотичен сос за барбекю с праскови, с който ще изпекат пилешко месо. На пръв поглед може и да ви се стори странен, но всъщност е много ароматен и доста интересен. Освен месото, очаквайте и лятна салата с кускус и сирене, която спокойно може да бъде и основно, ако сте вегетарианци. Ще има и пица с пилешко, но изпечена не в пещ, а на барбекю.

Точните рецепти ще научите в „Бон Апети” в петък от 11.30 ч. по Нова.