Не пропускайте най-щедрото предаване в българския ефир тази вечер от 19.30 ч. по Нова

Тази събота коледните подаръци ще подранят за 10 щастливци, които ще вземат участие в предаването на Национална лотария по Нова. Освен че ще получат възможността да спечелят печалби за над 1 милион лева, за тях ще има и страхотни допълнителни изненади. Какви са те,  ще разберете тази вечер от 19.30 ч. по Нова телевизия.

Вие също може да бъдете на мястото на десетимата участници.  Само трябва да последвате техния пример. Те са били много послушни, изтрили са някой от билетите „Сбъдни мечтите си”, „Лото+”, „Златната 7”, „Мега милиони”, „Печалба за цял живот”, „Мечтаният дом”, „Кеш х 10”, „Кеш х 20”, „Кеш х 50”, „Лото 6 от 47” или „Перфектният подарък“ и са спечелили „Участие в жребии за телевизионните игри Национална лотария“, а сега са на път да променят живота си.

В предаването тази вечер по Нова водещитеЗахари Бахаров и Рая Пакова ще разкрият повече подробности и за най-новата игра на Национална лотария – „Големият джакпот“. Първото теглене е на 23 декември 2015 г., а джакпотът стартира от 3 милиона лева. Попълнете Вашите любими числа и може още следващата седмица да се превърнете в мултимилионер.

Не пропускайте най-щедрото предаване в българския ефир тази вечер от 19.30 ч .по Нова.