Христиана Лоизу, Дарина Йотова и Кристиан Костов се отправят към големия финал на шоуто на 25 януари

Женското трио A.V.A., което написа нова страница в историята на групите в X Factor, напусна шоуто на крачка от големия финал. Решаващата музикална битка изправи един срещу друг най-младият талант в четвърти сезон – Кристиан Костов, и първата група, достигнала до този етап на шоуто – A.V.A. Стотици разплакани лица в залата наред с емоционални възгласи предизвика изпълнението на Крис, който избра песента Jеаlous.

Момичетата, сравнявани от своя ментор – Люси, с три ангела, представиха въздействащо изпълнение на Angels на Роб Уилямс. „Вие направихте нещо невиждано! От една обикновена група, се превърнахте в един от фаворитите на сезона. Благодаря ви за невероятната работа, усилие и желание“, сподели през сълзи Люси, която изпрати момичетата от сцената в компанията на стотици фенове.    

Криско взриви сцената с новото си парче „Наздраве“ и компанията на Зуека, състарен с над 40 години. В купона на сцената се присъединиха и други „набори“ на внушителна възраст, които доказаха, че за забавлението и доброто настроение няма граници. Финалистите от своя страна благодариха на публиката за цялата подкрепа с Thank you for the music на ABBA.

Не пропускайте големият финал на X Factor на 25 януари от 20.00 ч. по Нова.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.