Надя ще направи избор между Митко и Гого тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Опасни разкрития могат да преобърнат завинаги отношенията в риалити сериала „София – Ден и Нощ”. Митко разбира, че любовта на живота му Надя го лъже и все още има връзка с приятеля си Гого. Симпатичният силенградчанин е решен да не остави нещата така и дава ясно да разбере, че знае за нейните игри и тя трябва да избере. Положението / и ще се изправи ли Митко срещу Гого, за да я защити?

Теди се впуска в ново бизнес начинание с Марио и е готова да направи всички за негови успех. Тя дори се съгласява да се сдобри с баща си и да му поиска заем. Дали обаче Марио ще оправдае нейното доверие?

Стела среща симпатичен непознат, който привлича нейното внимание. Дали това е дългоочаквания принц, или ще се окаже поредното разочарование?

Дани също ще разкрие тайна, която ще го шокира и ще го накара да преосмисли поведението си. Каква е тя, ще разберете в „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова. 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay