Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по Нова

София е изправена пред сериозна дилема в риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова. В епизода тази вечер тя е любопитна как ще се развият отношенията с Димитър, с когото се запознава в интернет, след като по стечение на обстоятелствата първо се среща с братовчед му. 

Междувременно Дани и Рая продължават да крият неизказани чувства. Техните приятелски отношения ще бъдат подложени на изпитание, тъй като ще им се наложи да имат и професионални. 

В епизода Коко си пожелава да влезе във форма и да придобие тялото на Митко. Двамата отиват на фитнес, където предстои състезание по канадска борба, а Коко се възползва от възможността да се покаже пред мадамите в залата. Дали всичко ще се окаже въздух под налягане? Не пропускайте „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова. 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.