Любовни изпитания очакват приятелите от „София – Ден и Нощ” в епизодите от понеделник до четвъртък от 22.00 ч. по Нова

Любовни изпитания очакват приятелите от „София – Ден и Нощ” в следващите епизоди на риалити сериала, които тази седмица ще се излъчат от понеделник до четвъртък от 22.00 ч. по Нова.

Отношенията в любовния триъгълник Рая, Дани и Галя се усложняват все повече. Един здравословен проблем ще бъде поредният повод, който пак ще взриви стаените чувства между Дани и Рая. 

Изпитания предстоят и за връзката на Стела и Григор, която ще бъде подложена на сериозен тест от съдбата. Ще издържи ли любовта им този тест или щастливият край ще се окаже невъзможен?

Много приятна изненада с твърде неприятни последствия очаква София в следващите епизоди на сериала. Тя ще посрещне своите най-добри приятели от Пазарджик, с които не се е виждала от години. Щурата компания ще промени София до неузнаваемост и ще притесни сериозно съквартирантите. Пазарджишката банда внезапно ще преобърне отношенията в квартирата. 

Гледайте „София – Ден и Нощ” – тази седмица от понеделник до четвъртък от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.