Не пропускайте двубоя с ХИК тази вечер от 19.00 ч. в ефира на DIEMA SPORT 2, както и на онлайн платформата Gong Play

Българският гранд „Берое” гостува днес на ХИК Хелзинки в мач реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят ще започне в 19.00 ч.  на стадион „Сонера“ във финландската столица и ще бъде излъчван пряко в ефира на  DIEMA SPORT 2, како и на онлайн платформата Gong Play.

Финландският отбор има минимална преднина заради равенството 1:1 в първата среща в Стара Загора. Тогава гостите излязоха напред в резултата в 38-ата минута с гол на Алфредо Моралес, а четири минути след началото на второто полувреме Веселин Пенев възстанови равенството.

Старши треньорът на заралии Александър Димитров няма проблеми с наказани и контузени футболисти, но се очаква да направи някои корекции по своя състав в сравнение с първата среща, пише сайтът Gong.bg.

„Очакваме един труден мач с оглед на това, че в Стара Загора ХИК постигна добър резултат и е фаворит в реванша. Ние не сме се предали и ще направим всичко възможно да постигнем един добър резултат и да продължим“, коментира наставникът Ивайло Йорданов.

Подобно е и настроението в противниковия лагер. Футболистът на ХИК Хелзинки Тайе Тайво заяви преди мача: „Берое е много опасен отбор. Наясно сме какъв мач предстои. Трябва да направим всичко възможно, за да се класираме за следващата фаза на Лига Европа.“

Ще продължи ли „Берое” похода си в Лига Европа? Не пропускайте развръзката тази вечер от 19.00 ч. в ефира на  DIEMA SPORT 2, както и на онлайн платформата Gong Play.