Новите филмови предложения във „Великият понеделник” са вече онлайн на Facebook страницата на KINO NOVA

Екшън-фантастиката „Заразно зло: Живот след смъртта” е победителят във втората седмица на кампанията  „Великият понеделник” по KINO NOVA.  Лентата с Мила Йовович, разказваща за бъдещето на хората в един заселен със зомбита постапокалиптичен свят, спечели зрителския вот в оспорвана борба, изпреварвайте три популярни комедии като „Магия в полунощ” на Уди Алън с участието на Колин Фърт и Ема Стоун, „Агент под прикритие” със звездата на бойните изкуства Джеки Чан и „Убийци” с Катрин Хейгъл и Аштън Къчър. Екшънът „Трасьори” с Рафи Гаврон и Скот Джонсън също остана назад в класирането, след като не успя да се да се пребори за гласовете на феновете на екшън-фантастиката.

В най-демократичната телевизионна кампания, която се завърна с четвърти сезон, зрителите имат възможност да бъдат истински кино повелители и да избират филма на седмицата. Това лято „Великият понеделник” ще протече под мотото „Зрителят печели” и участниците имат възможността да се сдобият със страхотни брандирани награди, а на финала един от всички гласували, изтеглен чрез жребий, ще спечели голямата награда – 3D система за домашно кино.

„Великият понеделник” дава възможност на зрителите да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KinoNova. През лятото на 2013 г. за първи път властта бе дадена в ръцете на телевизионните зрители, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията „Медийна реклама”.

Новите филмови заглавия във „Великият понеделник” и още информация за кампанията ще откриете на официалната Facebook страницата на KINO NOVA