Не пропускайте най-интересните футболни срещи в ефира на каналиtе от пакета DIEMA EXTRA и платформата GONG PLAY

„Пирин” посреща „Локомотив” Горна Оряховица от 21.15 часа в мач от втория кръг на Първа професионална лига. Срещата ще бъде излъчена директно по телевизия DIEMA SPORT 2, както и на онлайн платформата GONG PLAY.

Противоборството между двата отбора има дълга история. „Пиринци”  са поставили своеобразен голов рекорд срещу „Локомотив” Горна Оряховица, когато за първи път в историята на своето участие в елита са постигнали победа с 6 гола разлика – 6:0 на 14 октомври 1989 година, отбелязва спортния сайт Gong.bg. Сега обаче „Пирин” започна сезона със загуба от „Черно море” и ще направи всичко възможно, за да спечели първите си точки в първенството.

„Концентриран съм върху играта на моите футболисти. В много добри отношения съм с Ангел Червенков. Той се е доказал в чужбина. Направил е един доста боеспособен отбор“, заяви по повод предстоящия двубой треньорът на „Пирин” Стефан Генов.

Старши треньорът на „Локомотив” Горна Оряховица Ангел Червенков пък демонстрира оптимизъм и прогнозира, че тепърва мачовете ще стават по-интересни. „Определено няма да е с много прибран и дефанзивен футбол. Ще използваме всяка възможност за атака според възможностите си. Ще се стремим да играем добър футбол, с добър контрол върху топката”, коментира Червенков.

Другия двубой от втори кръг на Първа професионална лига е между „Дунав” Русе и „Нефтохимик” Бургас и започва в 19.00 ч., а феновете ще могат да го гледат директно по DIEMA, както и на онлайн платформата  GONG PLAY.

DIEMA SPORT пък ще зарадва почитателите на английския футбол, като излъчи тази вечер от 21.45 ч. двубоя между „Фулъм” и „Нюкасъл” в Чемпиъншип. Изминалият сезон бе крайно разочароващ за Фулъм и Нюкасъл – „котиджърс” оцеляха трудно в Чемпиъншип, а „свраките” изпаднаха от Висшата лига. Дали началото на новия сезон, ще бъде по-добро за тях, ще разберем тази вечер от 21.45 ч. по DIEMA SPORT, както и на онлайн платформата GONG PLAY.

Не пропускайте най-интересните спортни събития в ефира на каналите от пакета DIEMA EXTRA и платформата GONG PLAY.