Най-забавният участник в първото уеб шоу за таланти заминава за Холивуд

Преслав Каталиев e шампионът на финала на първото уеб шоу за таланти във Vbox7.com "Смях на почивки" от продуцентите 7Talents и KITKAT®. Битката за приза беше изключително оспорвана, а финалистите имаха задачата да покажат неустоим комедиен талант в три тематични кръга и истински "Комедиен battle". 

"Разсмей ни, докато ни разказваш за себе си" и "Как си почиват хората в Холивуд" бяха темите на първите два кръга на големия финал. Специален гост в третия кръг – комедийната битка, е едно от любимите лица във Vbox7.com Кристиан Танев. 

Победителят в уеб шоуто, който скоро ще отлети за Холивуд, се казва Преслав и живее във Варна. Решава да участва в "Смях на почивки", защото отдавна има интерес към комедийни конкурси. Според него броят на този тип събития у нас е оскъден, затова и когато разбрал за "Смях на почивки", той не се поколебал да изпрати кандидатурата си. 

По темата

На обиколка в Холивуд Преслав заминава с приятелката си. Тя не само го подкрепя по време на всички кръгове в играта, но и му съдейства за заснемането на две от видеата, с които се включва в състезанието. Любимият актьор на шампиона на "Смях на почивки" е австралийският комедиант Джим Джефрис. След като става ясна победата на Преслав в играта, към Facebook профила му има голям интерес, а приятелите му не спират да се радват за него. 

Гледайте финала на "Смях на почивки" от продуцентите 7Talents и KITKAT® във Vbox7.com. Колко забавен може да бъде пътят до победата, онлайн потребителите могат да си припомнят в официалния канал на "Cмях на почивки" във Vbox7.com