Вижте кои са късметлиите тази седмица

Водещите на Национална лотария Захари Бахаров и Рая Пакова раздадoха печалби за 1 411 602 лева в предаването тази събота. 

"Чувствам се много добре", каза Красимир Коцев от Ямбол, който получи чек за 250 000 лева. Печалбата късметлията е открил в билет "Бинго Лото". 

Илияна Илиева от Хасково забогатя с 200 000 лева от "Американско бинго". Късметът споходи с допълнителни печалби от 100 000 лева от играта "Големият джакпот" Мая Енчева от Айтос и Светла Ташкова от София. Билет "Златните пирамиди 4" позлати с печалби от 100 000 лева Мария Божкова от Добрич и Айше Скендерова от село Студеница. Късметлията Исмайл Реснелиев от Цар Калоян пък получи чек за 100 000 лева в играта Лото 5/35 "Златната топка".

По 50 000 грабнаха Виолина Радева от село Дражево от билет "Лото +", Пламена Джилянова от Добрич от "Златните пирамиди 4", Илияна Кирова от Пловдив от "Кеш кръстословици" и Дияна Димитрова от Варна от "Американско бинго". Билет "Лото +" изненада с 20 000 лева Мария Борисова от София, а "Супер Лото +" изненада с по 10 000 лева Кольо Абаджиев от Русе и Хюсеин Орцев от село Благоево. Печалби от 10 000 лева ще харчат и Тонка Хаджинакова от Кърджали от "Кеш кръстословици", Борислава Бенова от Червен бряг от "Златната мина" и Парашкев Владимиров от село Млада гвардия от "Златната 7".

Късметлии познаха петици и страната на монетата в играта "Големият джакпот" и бяха на косъм от рекордните 12 милиона лева. По 6 000 лева спечелиха Милен Банев от Ямбол и Янаки Янакиев от София. На печалби от 5 000 лева се радват Сабри Калъчов от Белица, Петко Петков от село Любенец, Мартин Димитров от Русе, Гошо Григоров от София и Цонко Димитров от Добрич.

Билет "Златната 7" донесе по 5 000 лева на Красимир Диянов от село Добри дол и Николай Стоянов от Благоевград, а "Супер Лото +" на Иванка Колева от Плевен и Милена Маринова от София. Билет "Американско бинго" изненада с по 5 000 лева Стоян Маринов от Ямбол и Ганчо Ганев от Раднево. По 5 000 лева спечелиха и Цветан Йотов от Мездра от "Подаръци всеки ден", Стоянка Чифлишка от Пазарджик от "Златната мина", Иванка Петрова от Шумен от "Лото +", Петя Йорданова от София от "Златните пирамиди 4" и Зорница Янакиева от Нови Искър от билет "Златното съкровище". 

Гледайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.