Двамата актьори гостуваха в "Комбина" по NOVA

"Основният проблем за киното у нас е, че последните години няма интересни истории, които да се разкажат". Това заяви в "Комбина" Асен Блатечки, чийто режисьорски дебют "Бензин" ще е в кината от 19 май. Той обясни, че създаването на кино не зависи единствено от финансирането, а и от историята. 

"Кино се прави с приятели", добави Блатечки, като подчерта, че всички в екипа са приятели. Освен че е режисьор, той изпълнява и една от главните роли в екшъна "Бензин". Партнира му Калин Врачански, който също гостува в студиото. "Бързо, лесно и напрегнато" – така описа снимачния процес Врачански, чийто герой във филма е съперник на героя на Блатечки.

По темата

Как работят заедно двама приятели? Какво разказаха те за новия български филм "Бензин"? Гедайте видеото от "Комбина". 

Екшънът "Бензин" ще стигне до зрителите благодарение на "Лента", като по този начин Нова Броудкастинг Груп затвърждава подкрепата си за качествени български кинопродукции.

"Лента" е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространение в България. Сред топ филмовите предложения на "Лента" са: "Зрителна измама 2" и "Механикът: Възкресение", завладяващите комедии "Моята голяма луда гръцка сватба 2", "Денят на мама", "Любезните пичове", "Ох, на дядо!", "Палави мамчета", приключенският фентъзи филм "Добрият великан" и революционните хитове в трилър-жанра "Игра на нерви", "I.T.", премиерите на "Маймуна", "Deepwater Horizon: Море в пламъци", "Момичето от влака", "Операция Ескобар". След приказната анимация "Балерина", великолепния мюзикъл "La La Land" (с 6 награди "Оскар", 8 награди Critics' Choice Awards, 7 номинации за "Златен глобус"), "Свободният щат" с Матю Макконъхи, хайдушката драма "Воевода", комедийно-драматичния филм "Кучешки живот", идват и двете най-актуални предложения – екшънът "Джон Уик 2" и семейната комедия "Училището: Най-лошите ми години", които са в кината от 24 февруари.

Подробна информация за заглавията, разпространявани от "Лента", можете да намерите на уебсайта на компанията.