Актрисата и Юлиан Вергов издадоха вълнуващи случки от хитовата продукция в "Събуди се“

“За мен е огромно предизвикателство да участвам в “Откраднат живот: Анатомия на гнева“.  Знам, че дълго време ще трябва да се боря, за да утвърдя персонажа си след целия успех на сериала“, сподели актрисата Неда Спасова в "Събуди се". Двамата с Юлиан Вергов разкриха някои от забавните моменти, които се случват на снимачната площадка, както и подготовката за “огнената сцена“, в която сестра Райкова върти огън около доцент Банков.

По темата

“Беше много вълнуващо и мога да кажа, че това е най-еротичната сцена, която съм снимал до момента. Не знаех, че Неда има такова хоби – на репетицията успя да ме уцели с едно от съоръженията и се чудех какво ще се случи по време на самата сцена. Аз обаче й се доверих напълно и мина чудесно!“, разказа Вергов. 

Двамата категорично заявиха, че “спойката“ между нови лица и утвърдени актьори идва от отговорността към случващото се на снимачната площадка и професионалният подход на екипа. Шести сезон на хитовата продукция продължава да обвързва сюжета и съдбите на героите със социално значими теми и заболявания, които заслужават внимание.

“Този сезон зрителите наблюдават какво се случва с близките на човек, болен от Алцхаймер и безсилието им пред държавата и обществото. Подобен е случаят и с “пеперудените“ деца, който беше част от сюжета в епизодите от изминалата седмица“, споделя екипът на най-успешния български сериал, който преди броени дни получи и награда от лекарската колегия.

Не пропускайте новите епизоди на “Откраднат живот: Анатомия на гнева“ тази седмица от 20.00 ч. по NOVA

Още актуални новини ще откриете на уебсайта на "Откраднат живот"   и на официалната страница на сериала във Facebook, а епизодите можете да гледате само в NOVA PLAY.   

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес