Новите заглавия, за които може да гласувате в кампанията, вече са на сайта https://greatmonday.bg

Победителят в петата седмица на „Великият понеделник“ е екшън-комедията „КунгФу Йога“, която зрителите ще имат възможността да гледат тази вечер от 21.00 ч. по KINO NOVA. 

В лентата, дело на китайския режисьор Станли Тонг, Джеки Чан се превъплъщава в известен професор по археология в музея на теракотените воини в Сиан, който тръгва по следите на изгубеното съкровище на древното индийско царство Магадха в компанията на красивата професор Ашмита (Диша Патани). В тибетска ледена пещера те откриват останки от кралската армия, изчезнали заедно със съкровището, но попадат под обсадата на Рандал (Сону Суд), потомък на лидер от революционната армия. Ще успеят ли да се освободят и да се сдобият с ключа за скритото съкровище?

Филмът, чийто продуцент е самият Джеки Чан, съвсем заслужено заема челните позиции в класациите на най-харесваните комедийни филми през 2017 г. в Китай, а актьорската игра е поверена на известни китайски и индийски актьори, сред които Ариф Рахман, Лей Занг и Диша Патани.

Любителите на качествените филми ще могат да направят своя избор на специалния сайт на „Великият понеделник“ https://greatmonday.bg. Освен че ще поемат контрола над ефира, зрителите по традиция ще могат да спечелят и много награди. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията трима от всички дали своя глас по време на кампанията, ще се борят за големите награди.

Феновете могат да избират своя фаворит и на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 5 август, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

В петата седмица на кампанията „Великият понеделник“ беше отчетено нерегламентирано участие в гласуването. Съгласно чл.2, т.2 от Общите условия гласовете на нереалните потребители, подадени за филма „Равни“,  са анулирани.

„Великият понеделник" дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".

Следете "Великият понеделник" в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.