Заглавията, за които може да гласувате в кампанията, са на сайта https://greatmonday.bg

Игри на живот и смърт, гангстерски афери и чиста любов предстоят в шестата седмица на седми сезон на "Великият понеделник" по KINO NOVA. Най-запалените киномани ще могат да изберат кой филм да гледат в понеделник вечер от 21.00 ч., гласувайки на специалния сайт: https://greatmonday.bg.

Базираната на вдъхновяваща истинска история „По-силни“ е премиерното заглавие, което ще се бори за любовта на зрителите в шестата седмица на „Великият понеделник“. В биографичната драма актьорът Джейк Джиленхол се превъплъщава в ненадеждния Джеф Бауман от Бостън, който решава да се докаже на бившата си приятелка Ерин. За нещастие той е сполетян от голяма трагедия по време на бостънски маратон и се налага да намери сили да продължи живота си, въпреки травмите от случилото се.

Второто предложение, което тайните агенти на KINO NOVA могат да изберат да гледат следващия понеделник, е екшънът „Антмен“ за сдобилия се с изумителната способност да се смалява на ръст, но да увеличава силите си, професионален измамник Скот Ланг (Пол Ръд). Той трябва да приеме съдбата си и да помогне на своя ментор, д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас), да опази тайната зад костюма на Антмен.

Едно от атрактивните заглавия на Лента –  "Денят на мама" също ще се бори за място на екрана във „Великият понеделник“. В центъра на забавната и очарователна романтична комедия е първата любов, а смехът и невъзможните обрати са гаранцията за добро настроение. Редица звездни актьорски имена взимат участие в тази заплетена история за група жени, обединени от едно много важно нещо – майките.

Четвъртата лента за седмицата – "Дони Браско" ще предложи на киноманите реалистичен и безкомпромисен поглед към мафиотския живот в Ню Йорк през 70-те години на миналия век. Добрата реализация и актьорски състав в лицето на едни от най-известните и талантливи холивудски актьори Джони Деп и Ал Пачино успява да разчупи канона в гангстерското кино.

Епичният приключенски екшън, чието действие се развива през VI век в мистичните земи на Персия – “Принцът на Персия: Пясъците на времето“, e последният филм в селекцията за седмицата. Дръзкият принц Дастан неохотно се обединява с мистериозната принцеса Тамина, която е негов съперник, за да отблъснат заедно силите на злото и да съхранят древен кинжал, който управлява Пясъците на времето.

Феновете могат да избират своя фаворит и на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 5 август, от 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията трима от всички дали своя глас по време на кампанията, ще се борят за големите награди – специални шпионски часовници.

"Великият понеделник" дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".

Следете "Великият понеделник" в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.