Актрисата разказа за образа си в сериала „Братя” и има ли допирни точки с героинята си в „На кафе”

Вече повече от месец зрителите на NOVA опознават героите от новата криминална драма „Братя”. Сюжетът е динамичен, а в отношенията между Борис и Драгомир Донкови освен наранено его е замесена и една жена. В образа на Лора се превъплъщава актрисата Йоанна Темелкова. Какво емоции изпитва тя, докато в е „кожата” на съпруга на единия и любима на другия брат?

Борис и Калин разкриват къртицата Гаврилов в „Братя“

„Моята роля е много вкусна за игра. Лора е един много любопитен персонаж, който преминава през доста неща – това много ме вълнува в нея. Истината е, че аз нямам почти нищо общо с нея – нищо от нещата, които са ѝ се случвали на мен никога не са ми се случвали. Именно тази изследователска част беше много любопитна в процеса на снимките”, признава Темелкова.

Башар Рахал и Искра Донова: В „Братя“ ние сме най-големите предатели

Актрисата разказва, че никога не е била по средата между двама братя или дори между приятели. Днес тя смята, че лудите ѝ години са отминали и сега се възприема като майка, домакиня и работеща жена. Приоритетите в живота ѝ са се променили.

Ники Илиев: В „Братя” не е сигурно кой е добрият и кой - лошият

Работата по сериала „Братя” я е направила по-адаптивна и рефлективна. Актрисата за първи път работи на подобни обороти и смята, че е научила много. Тя е категорична, че човек учи по нещо от всяка нова работа.

Как си почива и на кого разчита за грижите по сина си, когато иска да си открадне малко време с половинката - гледайте във видеото от "На кафе".

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY