Гледайте новия епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Откакто намира потвърждение за познанството между Лора и Денис Топал, Ива не спира да следи и двамата, за да разбере какво точно крият. Шпионирайки съдружничката си, не усеща, че тя самата е подложена на проверка. Инстинктът на нейния съпруг Калин го отвежда до подозрителни случайности, които будят съмнението му, че Ива крие нещо. Следователят проверява къде е била жена му и открива грозна лъжа, която го съсипва. Какво я очаква Ива след разкритието и има ли начин да се измъкне?

Йоанна Темелкова: Персонажът на Лора в „Братя” силно ме вълнува

Лора е твърдо решена да унищожи старите писма от Драго, които той ѝ е писал още в затвора. В последния момент се разколебава и ги отваря. Какви истини ще открие в тях?

Борис и Калин разкриват къртицата Гаврилов в „Братя“

Увлечената по Денис хостеса Лина постепенно проглежда и осъзнава, че тя не означава нищо за бизнесмена, който е готов да я жертва по всеки повод. Уплашена, че затъва все по-дълбоко в престъпната схема на мафията, тя иска да се измъкне колкото може по-скоро. Какъв е пътят, който тя вижда пред себе си и той включва ли сътрудничество с ГДБОП?

Не пропускайте премиерния епизод на "Братя" тази вечер от 22:30 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY