Гледайте новия епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Борис все по-осезаемо усеща, че светът му бавно се срутва – парче по парче. След скандала им от предната вечер, Лора не се прибира цяла нощ. Той не вярва на обяснението, което му дава и решава да го провери. Какво ще открие?

Борис и Калин започват опасна игра за заблуда на Гаврилов в „Братя“

В същото време Борис продължава да е притеснен за сестра си. Той се опитва да ѝ обясни, че тя е в голяма опасност, движейки се в компанията на престъпници. Каква ще е реакцията на Виктория и как Драго ще намери начин да засегне инспектора чрез сестра им?

Йоанна Темелкова: Персонажът на Лора в „Братя” силно ме вълнува

Играта загрубява и за Гаврилов. Не му дава мира новината, че неговите хора в службата подготвят процедура за защитен свидетел в разследването срещу Топал. Той задейства целия си арсенал от връзки, включително в прокуратурата, за да научи името на ценния свидетел. Той се опитва да вербува Калин на своя страна, за да му бъде таен информатор. Ще стигне ли до името на защитения свидетел и дали Калин ще му съдейства, предавайки голямото си приятелство с колегата Борис?

Всички отговори тази вечер в 22:30 ч. в премиерния епизод на "Братя" по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY