Краси Ванков и Владимир Михайлов разказаха в „Здравей, България” какво да очакват зрителите от последните епизоди на двата обичани сериала

Вторият сезон на криминалната драма „Братя” поднесе на зрителите нови заплетени сюжети и интересни отношения между персонажите. Всички се питаха къде е Борис Донков и какво точно се е случило с него. По време на снимките не са липсвали и трудности, породени най-вече от атмосферните условия. „Във втори сезон на „Братя” може би най-трудно ни беше, когато беше -15 градуса, а ние бяхме навън. Въпреки всякакви препятствия, които могат да ни се случват по време на снимки, беше забавно”, каза актьорът Владимир Михайлов.

Лора в смъртна опасност в „Братя“

„Това е едно от важните неща, което отличава „Братя” от другите сериали, които в момента се излъчват, защото ние снимаме в реалния град, на реалните локации и зимата тази година въобще не ни пощади. Тя беше не толкова снежна, но много студена – на терените беше тежко да се снима, но живия декор дава много на съдържанието на сериала. Актьорите са издръжливи и с голям ентусиазъм вършат всичко”, допълни продуцентът Краси Ванков.

Отвличане и пълен обрат на действието в „Братя“

Двамата обещаха, че във финалния епизод да сезона, всички ние ще разберем много интересни неща за всички главни герои. „Всеки един от персонажите в момента е на някакъв кръстопът – предстоят важни събития и решения. Криминалната нотка също ще стигне до своята развръзка в известен смисъл. Наистина ще бъде много интересно”, разказа Михайлов.

Той признава, че на него самия му е любопитно да види как точно ще се развие последния епизод. „И в този сезон останахме верни на себе си – мистерията, криминалните елементи и неочакваните обрати присъстват във всеки един епизод. Това е абсолютно валидно за финала, който зрителите ще видят довечера. Сигурното е, че развръзката за Борис ще стане ясна, но и едно друго убийство ще бъде изненадващо”, загатва продуцентът.

Лавина застрашава дългоочакваната сватба в “All Inclusive“

Тази вечер в 22:30 ч. предстои финалната развръзка в „Братя”, а утре вечер от 21:00 ч. зрителите на NOVA ще се посмеят и ще видят какво ще се случи със зимната почивка на семействата Сиромашки и Чобанови в последния епизод от трети сезон на “All Inclusive”. „Предстои нещо много забавно. Героите ще посрещнат Нова година, а това ще е повод хора, които имаха различия да седнат на една маса. Но едно природно събитие – лавина, може да осуети всичките им планове, същевременно да даде възможност да преосмислят много неща от живота си. В последния епизод за сезона ще има с какво да се забавляваме, а също и над какво да се замислим”, обобщава Ванков.

Не пропускайте финала на „Братя” тази вечер в 22:30 ч. и на “All Inclusive” в петък от 21:00 ч. в ефира на NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Братя“ за актуални новини. Епизодите на сериала можете да откриете във Vbox и на NOVA PLAY.