Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

„Голямото преследване” е мястото, където със сигурност ще изпъкнете със знания. Четирима участници, един Преследвач и много въпроси, които задава водещият Ники Кънчев. Играчите, които влизат в „Голямото преследване” днес са:

Георги Шиваров, който е на 31 години. Завършва висше образование в областта за подбор на кадри, но в момента работи към Националния статистически институт, където прави статистики и картографира. Геогри иска да спечели сума над 5000 лв. с която да отиде до Египет или Малдивите.

Журналист, историк и двама студенти изпитват знанията си в „Голямото преследване”

Христо Атанасов е на 26 години. По професия е програмист и се занимава с правене на уебсайтове. Любимите му теми, по които има добри познания, са футбол и филмовите поредици  „Хари Потър” и „Междузвездни войни”. Христо има солиден опит в шаха. Размествал е фигурите върху шахматната дъска цели 12 години при треньора на големия шахматист Веско Топалов. Участникът заявява, че се прицелва в сумата от 10 000 лв. в „Голямото преследване”. С парите иска да помогне финансово на майка си и дядо си, а с останалата част би посетил Турция и Италия.

Крум Костов е на 40 години. Завършва висшето си образование в образователен профил МИО. Към момента работи като специалист продажби във фирма за електроника. Обича да гледа филми, да слуша музика и да спортува. Крум иска да спечели от играта 8000 лв., с които да се оборудва с професионален гейминг лаптоп.

Автор на куизове, мениджър във фармацевтична компания, психотерапевт и счетоводител влизат в „Голямото преследване”

Мими Виденова е на 57 години. По професия е инженер. Има 16-годишен стаж като учител по информатика. Към днешната дата, Мими е главен експерт в Центъра за информативно осигуряване към МОН. Мечтата на Мими е да пътува много, а най-желаната дестинация са Азорските острови. За целта са й необходими известна сума пари, които тя се надява да спечели в „Голямото преследване”.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой  ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.