Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Да знаеш, че можеш да победиш стреса от светлините на прожекторите и да бъдеш по-ловък от Преследвача. Това са предпоставките, които отвеждат играчите до финал в тв играта „Голямото преследане”. Ето кои четирима души излизат на сцената на предаването днес:

Мариан Георгиев е на 35 години от Пловдив. От 15 години насам работи в автосервизи. Специализира се в тенекеджийските ремонти. Мариан си пада по екстремните занимания. Зад гърба си има скок с въже от Аспаруховия мост във Варна, следващата му цел е скок от самолет. Иска да спечели 3000 лв. за екскурзия до Азия.

Телекомуникационен инженер, търговец, икономист и бизнесмен в надпревара на познания в „Голямото преследване”

Кристиян Стамов е на 31 години от София. Женен е и има малко дете. Завършва специалност „Финанси”, но към момента работи като IT експерт. Интересува се от спорт, пътешествия и музика. Прицелва се в сумата от 10 000 лв., с които иска да реновира вилната си къща.

Петко Гатев е на 31 години от Русе. Завършва специалност „Строителен инженер”. Работи като експерт строителни конструкции. Женен е и има малко дете. В свободното си време успява да научи френския език, благодарение на интереса си към него. От играта „Голямото преследване”  Петко иска да вземе поне 2000 лв., с които да отиде на семейна екскурзия.

Маркетинг специалист, статистик, касиер и анализатор завихрят знания в тв играта „Голямото преследване”

Валентин Ралчев е на 40 години от Стара Загора. Работи като инженер-геолог, като има специализация в проучване на свлачища, срутища и пропаднали пътни участъци. Валентин си мечтае за романтична екскурзия с жена си до Рим и се надява да осигури бюджета за нея от играта „Голямото преследване”.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.