Пореден участник ще напусне шоуто, а звездният отбор ще бъде застрашен от елиминация

Шеф Виктор Ангелов и готвачите от Hell’s Kitchen ще готвят за жителите на град Априлци в новия епизод на кулинарната надпревара. Това ще се случи на традиционния празник на сланината и греяната ракия. Изненадващо най-запозната с техниката за правенето на напитката ще се окаже 18-годишната Цветомира от Враца.

Виктория Капитонова: Цвети е моят фаворит в Hell’s Kitchen

След готварската битка загубилите ще се изправят срещу отбора на звездите. Забавна игра ще тества езиковите познания на готвачите, а Роксана, Къци, Виктория Капитонова и съотборниците им отново ще са застрашени от елиминация при загуба. Миналата седмица те изгубиха битката с червените, а тази отново ще трябва да докажат уменията си в кухнята. 

Павлин от Hell’s Kitchen: Мартин е моят фаворит!

Вечерната резервация ще поднесе още забавни моменти, но настроението бързо ще бъде помрачено. Сериозни грешки от страна на част от готвачите ще направят така, че от благия шеф Ангелов, който зрителите ще видят в любимия му град Априлци, няма да остане и следа. В края на епизода още един участник ще напусне надпреварата за 100 000 лева. 

Гледайте Hell’s Kitchen България тази вечер от 20:00 часа по NOVA.  

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.