Гледайте „Браво, момчето ми!“ от 13.00 ч. и „Феята на зъбките 2“ от 15.10 ч. в събота по NOVA.

Тази събота ще станете свидетели на приключенията и обратите в отглеждането на едно дете и на…сина му в невероятно смешната комедия „Браво, момчето ми!“. В главните роли ще видим изключително продуктивният комик Адам Сандлър (познат ни от филми като „Били Медисън“, „Баща мечта“ и „Дърти хлапета“) и малко по-младата му версия Анди Самбърг („Луда глава“ и „Дърти хлапета2“). Актьорският състав е допълнен от Лейтън Мийстър, която познаваме от сериала „Клюкарката“, Джеймс Каан ( „Кръстникът“ и „Мизъри“) и Сюзан Сарандън („Телма и Луиз“ и „Осъденият на смърт идва“).

Историята на филма проследява живота на тийнейджъра Дони Бергер (Адам Сандлър), който още в гимназията среща момичето на мечтите си. Единственият проблем е, че тя се оказва негова учителка, която няма нищо против да му разкаже всичко за птичките и пчеличките. Всеотдайната преподавателка е изпратена в затвора, но тя оставя на Дони син, плод на тяхната любов, който тийнейджърът се налага сам да отгледа, въпреки че е напълно неподготвен за задачата си.

По-късно от 15.10 ч. следва семейната комедия „Феята на зъбките 2“, която разказва историята на мечтателя Лари Гътри, който претърпява неуспех с първата си любов в града, но не се отказва и решава отново да я спечели, включвайки се като доброволец в извънкласната й дейност в помощ на местните малчугани. Но след като случайно казва на децата, че феята на зъбките е измислица, самият той се трансформира в облечена в пачка фея, чиято присъда е да събира зъбки. 

Гледайте „Браво, момчето ми!“ от 13.00 ч. и „Феята на зъбките 2“ от 15.10 ч. в събота по NOVA.