Гледайте романтичния филм „Повикът на любовта“ от 12.30 ч. и премиерното заглавие „Сърца във вятъра“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA

Магията на любовта в много забавни моменти ще зарадват зрителите в неделния следобед по NOVA. Звездата от сериала „Древните“ Лия Пайпс ще се впусне в най-романтичното си пътешествие във филма „Повикът на любовта” от 12.30 ч. Лия влиза в ролята на Даян Маккарти – телевизионен продуцент, която работи за арогантния си бивш приятел. Докато търси локация за следващите снимки на туристическото си предаване, Даян попада в окото на буря и решава да пренощува в малък хотел. Там се запознава със собственичката Хелън и симпатичния ѝ син Анди. Младата продуцентка е очарована от локацията и решава да посвети следващото предаване именно на това място, което дава надежда на Хелън, че този жест може да спаси западащия ѝ бизнес. Но дали плановете на Даян ще бъдат посрещнати с разбиране от нейния шеф?

По-късно от 14.15 ч. в премиерната лента „Сърца във вятъра“ ще проследим романтичните чувства, които се развиват на фона на интересен фестивал, провеждащ се ежегодно в градче в Канада. Хана (Джесика Лаундс) се съгласява да дава уроци по музика на Паркър - деветгодишната дъщеря на наскоро овдовелия дърводелец Гавин (Кристофър Ръсел) . Преместването на семейството съвпада с предстоящия фестивал на хвърчилата на фона, на който романтиката витае във въздуха. Обединени от интереса към предстоящия фестивал, Хана осъзнава, че е запленена от Гавин. Това, за което тя не е сигурна, е какви са истинските му чувства към нея. С кого ще избере да бъде Гавин, след като бившата му приятелка дава да се разбере, че вече не иска да бъде на второ място?

Не пропускайте романтичния филм „Повикът на любовта“ от 12.30 ч. и премиерното заглавие „Сърца във вятъра“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA.