Стаси Айви разказва за трескавата подготовка в очакване на най-голямата вечер в света на киното

Броени часове остават до най-бляскавата и чакана церемония в света на киното. „Оскарите“ вече чукат на вратата, а ключа към червения килим тази година носи нашият специален пратеник в Холивуд Станислава Айви. Репортерът на NOVA в градът на ангелите открехва вратата на това, което предстои да видим тази вечер след ексклузивното студио „Треска за Оскари“. Станислава е на посещение в музея на Филмовата Академия, който се грижи да запази любимите на публиката филми, а също така и произведенията, отличени с награди. Музеят отваря врати през 2021 година, но вече може да се похвали с множество специални изложби, част от които са посветени на „Кръстникът“, Казабланка“ и други филмови шедьоври. Най-скъпата и ценна вещ, която се съхранява в музея са обувките на Дороти от „Магьосникът от Оз“.

Тази година в музея се случват серия от събития – прожекции на филми, разговори с номинираните за филмовите награди, срещи с фенове и с хора от индустрията...

Тази вечер предстои да видим кой ще си тръгне с голямата награда и кои ще са новите попълнения в Музея на Академията.

Специалното студио на NOVA „Треска за Оскари“ ще продължи до началото на церемонията по връчването на 96-ите награди „Оскар“, която зрителите могат да гледат на живо по KINO NOVA.

Не пропускайте да гледате специалното студио „Треска за Оскари“ тази вечер по NOVA! Проследете и церемонията по връчването на 96-те награди „Оскар“ на живо по KINO NOVA в нощта на 10-и срещу 11-и март.