„Това е най-запомнящият се рожден ден за мен“, сподели тя пред водещата Марина Цекова

В студиото на „Събуди се“ певицата разказа повече за чувството да отпразнува своя ден – 18 март с двучасов концерт в Зала 1 на НДК през хиляди гости.

Дует "Ритон" за тайната съставка на голямата любов и предстоящото им турне

„Чувството да видиш залата да се пръска по шевовете с хора, които те зареждат, беше уникално. От първите тактове усещаш, че тези хора те обичат и искат да се почувстват щастливи. Да стане едно голямо празненство. Концертът беше два часа и половина, които изобщо не усетихме как минаха. Това означава, че добре сме подбрали песните си и сме успели да забавляваме публиката както трябва. Няма по-голяма награда за един артист от това да знае, че има публика, която го търси и обича. Харесва песните му – беше уникално. Тези, които не успяха да дойдат на концерта, ще могат да го гледат по NOVA в коледно-новогодишната програма“, разказва Катя и споделя, че със Здравко не спират да записват нови песни. „В момента имаме и подготвен нов албум, за който трябва да направим фотосесия. За обложката са нужни нови кадри, но още не сме се организирали.“

Дует „Ритон” ще отпразнува рожден ден с грандиозен концерт

„За хубавия концерт е важно да подбереш песните тематично, да преливат една в друга“, категорична е певицата.

„Здравко е много предсказуем и често за рождените ми дни ми подарява нов телефон. Тъй като е много високотехнологичен, не може да си позволи жената до него да не е такава“, признава Катя.

Как обичат да си почиват, кои курорти посещават най-често и кои са любимите им дестинации в чужбина, гледайте във видеото.

Новият албум на „Дует Ритон“ ще излезе скоро на CD, флашка и на зелена винилова плоча. Турнето на групата заедно с „Ангелите на Ритон“ ще стартира през месец май от Сливен продължава през Козлодуй, летните театри на Пловдив, Шумен, Плевен. През септември – във Варна, Бургас и Благоевград и Русе.

NOVA е медиен партньор на събитието.