Щерьо Щерев заяви, че изключва версиите с любовно разочарование и финансови проблеми като мотиви за действията му.

"Стефан не е такъв. Не е избухлив, не е скандален. Нещо се е случило. Може би има някакво натрупване при него. Той е без родители от години, със всичко сам се оправя". 

 

Това заяви в ексклузивно включване в "Здравей, България" Щерьо Щерев – шеф на охранителната фирма, където е работил Стефан Стефанов.

 

Щерьо Щерев каза, че изключва версиите с любовно разочарование и финансови проблеми като мотиви за действията му. Потвърди, че Стефан не е наркоман и не пуши. Той допълни, че досега е бил късан около 5-6 пъти на шофьорски изпит и му е било мечта, както е искал да стане полицай.

 

Шефът на охранителната фирма не е разговарял все още лично със служителя си. Той заяви, че лично с него са говорили само психолози и негови близки приятели, които са се опитали да го убедят, че е крайно време да приключи тази сага. По думите на неговите приятели Стефан няма обяснение за това, което е направил.

 

"Той си понася вината, не е човек, който се оправдава с другите хора. На него страшно много му е тежало всичко това, че се е стигнало до там, затова не е излизал", допълни Щерев.

 

Неделчо Стойчев – директор на Института по психология към МВР, също заяви за зрителите на "Здравей, България", че мотивът на Стефан Петров Стефанов е е любовно разочарование. Повече може да прочетете ТУК.