Привърженици на Касим Дал се срещнаха в НДК...

Виртуалната битка между привържениците на Касим Дал и Ахмед Доган се материализира. Бившият заместник-председател на ДПС се срещна със свои последователи - членове на Фейсбук групата в негова подкрепа.

Дал беше изключен от движението след като подаде оставка от ръководството му и обвини съпартийците си, че са забравили каузата на ДПС. Тотална лустрация в партията поиска Касим Дал днес.

Доносниците вън, беше мотото на повечето изказвания. Ораторите често наричаха днешните ръководители на Движението за права и свободи с агентурните им имена.

Касим Дал отложи за бъдещето въпросът дали ще гради паралелни структури. Но призна, че и по места хората настояват никой да не разцепва движението. Стана ясно, че изключени варианти няма.

В истинска канонада срещу Ахмед Доган и ръководството на ДПС се превърна дискусията между участниците. Битката между двата лагера продължи и днес в социалната мрежа. Не виртуално, а съвсем реално от утре Касим Дал започва обиколки и срещи из цялата страна. Според доскорошните му съпартийци, основата на неговата атака е накърнено честолюбие заради отстраняването му от поста заместник-председател на ДПС.