Единственото, което е важно за мен, е, че песните ми се харесват, каза Веселин Маринов в \"Карбовски: Директно\"...

На моите концерти влизат всякакви хора. През творческия си път никога не съм показвал, че деля хората. Аз не съм безразличен, но се стремя към златната среда. Пях за БСП, когато СДС бяха на власт. Вероятно някои от БСП са засегнати за това, че днес пея за ГЕРБ. Това каза в \"Карбовски: Директно\" певецът Веселин Маринов.


Той твърди, че не пее за тези, които са на власт и това, че в момента ГЕРБ управляват, не означава, че винаги ще е така. Аз симпатизирам на ГЕРБ и имам приятел там – Цветан Цветанов. Не съм намесвал политиката в песните си, допълни той и призна, че на следващите избори отново ще пее за ГЕРБ.


На въпроса дали откакто познава Цветанов е станал по-богат, той каза: \"Няма как в България с поп музика да станеш богат\".


Единственото, което е важно за мен, е, че песните ми се харесват, твърди Веселин Маринов и покани всички, които застават срещу него, както и феновете на Фейсбук групата \"Да помогнем  на Веселин Маринов да спре да пее\", да отидат на поне един негов концерт. Все пак всеки може да мисли каквото иска, обобщи той.


Песента ми за полицията е написана от човешки чувства, защото се прекланям пред  униформените в България, обясни певецът. Той твърди, че в последните месеци полицаите са добронамерени, но лично той също си има проблеми с КАТ.

 

Гледайте разговора на Карбовски с всенародния любимец на Nova Play.